Katsoa saa, koskea ei

Uudet ihanat langat saapuivat tänään postissa. Voi mitä herkkuvärejä! Kuinka sitä syyhyttäisikin aloittaa jo uutta, mutta nyt on pakko malttaa pysyä pöksyissään, nukkua yö rauhassa ja saattaa keskeneräisiä töitä valmiiksi.

Kun tein vihreäsävyisen tilkkutunikani, olin tyystin rakastunut metsänvihreään ja vaaleaan limeen. Pinkish Kinkyn starttaaminen puolestaan rakastutti minut hot-pinkkiin. Näiden uusien lankojen kohdalla vahva veikkaukseni on, että lemppariväreikseni muodostuu sinapinkeltainen ja turkoosi. Huomattavaa on, ettei lankapakettini sisältänyt lainkaan mustaa! Tällä kertaa valitsin tummaksi sävyksi navy bluen.

Keskeneräisiä töitä riittää. Yksi torkkupeittokin on odotellut sitä, että jaksan ommella muutaman puuttuvan tilkun kiinni. Miten pienestä sitä voikin joskus jäädä jaksaminen/innostus kiinni. Peitosta on tulossa tosi kiva, mutta nuo viimeiset tilkut vaativat kaiketi jonkin erityisen inspiraation tai sitten vain puhdasta sisua, jotta joskus tulisi valmistakin.

Myös Pinkish Kinkyssä riittää vielä puuhaa, ja sen haluan saada pois alta ennen uuden aloittamista. Hihat ja loppuompelut jäljellä. Tähänastiseen tulokseen olen tyytyväinen ja projekti on ollut varsin opettavainen käsityönoviisille. Ei se synnyttänyt minusta vielä virtuoosia, mutta paljon uutta olen jo omaksunut. Pinkish Kinkyä on ollut ilo ja nautinto tehdä, joten enköhän minä sen loppuun asti saata kunnialla, ennen kuin ryhdyn uuden tilkkuneuleen työstämiseen.

Sen verran oli pakko, että uudesta lankasatsista oli avattava vyötteet joka väristä, jotta ne pääsisivät hengittämään. Ja senkin verran sallin itselleni, että joka väriä käyttäen minulla on lupa virkata yksi isoäidinneliö. Siinä langat saavat elämän ja samalla värit sulautuvat mieleen ja uudet tilkkusuunnitelmat pääsevät kypsymään ja hautumaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: