Hurahdusvaara

Ahhh!! Tänään koitti Irkun tilkkujen joulu!! Tai no, omasta selkänahastani nämä lahjani rahallisesti revitään, mutta pakkohan se oli hankkia varastoon yhtä sun toista väriä. Ja lankojen lisäksi vielä villojakin neulahuovutusta varten. Ihan pakko silloin, kun luovia visioita riittää, koska niitä on päästävä toteuttamaan. Mikään ei ole niin turhauttavaa kuin luovuus, jonka joudut tukahduttamaan! Onneksi lanka-ale oli kaverini, joten pienituloisenakin kykenin investointini tekemään. Eikä minulle tuota vaivaa pitää vaikkapa paria kaurapuuroviikkoakin, kunhan luomistyö vaan pääsee jatkumaan.

Cubika on ollut visusti työn alla, mutta eilen alkoi tökkiä hihan pitkäveteinen tummansininen osuus. Toisen hihan aloittaminen saattanee hitusen venähtää, koska on ihan välttämätöntä päästä tutustumaan huovutusmaailmaan. Tervetulluttahan se vaan on, että välillä työasento ja tekniikat vaihtuvat.

Uusien lankojen osalle riittää myös suunnitelmia. Elämää ei oikeastaan juurikaan voi suunnitella eteenpäin, koska se on kaikessa absurdiudessaan ja ihmeellisyydessään niin kovin arvaamaton ja yllätyksellinen. Sekä hyvässä että pahassa. Siksi onkin hyvä elää tässä hetkessä ja punoa suunnitelmiaan lankojen ja värien kautta. Lanka. Siihen voi aina luottaa.

Visioissani on toteuttaa ainakin elämäni ensimmäinen Mumssi! Siitä tulee musta-vihreä. Jos onnistun tuotoksessani, saattanen virkata ties kuinka monta eriväristä Mumssia. Ja mikäkö on Mumssi? Se selviää blogissani suht lähitulevaisuudessa.

Mutta huovutus, siinäkin on hurahtamisvaara! Eräs ystäväni totesi hiljattain seuraavasti: ”Tiedätkö? Sinä kun hurahdat johonkin, hurahdat 110%:sti!” Vastasin tyynesti: ”Tiedän.” Virkkaus vei minut jo mennessään ja sen kanssa parit yöt matkan varrella into piukalla jopa valvonut, joten katsotaan maltanko nukkua ensi yönä.

Koska huovutuskokemukseni on hyvin minimaalinen ja taitotasoni jotakuinkin nolla, hain äidiltäni lainaksi neulahuovutuskirjan. Äidit ovat siitä ihmeellisiä olentoja, että heiltä tuntuu aina löytyvän kaikkea sitä mitä lapsi vaan milloinkin tarvitsee.

Neulahuovutus on ihanaa! Sen perusteella mitä hitusen verran olen sitä kokeillut. Alla oleva pieni huovutustyö on yksi taannoinen treenikappaleeni. Siinäpä se kokemuspohja, millä tälle matkalleni starttaan. Mutta tekemällä oppinee huovutuksenkin saloja, aivan kuten on virkkauksessakin. Ja luovuudella taas paikkaillaan puuttuvia taitoja ainakin alkuun.

Ja tilaamieni villojen värit ovat huikeita! Väriterapia on siis taattu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: