Mumssia joka asuun

Kyllähän minä sen arvasin, että näin tässä tulee käymään. Kun hiljattain virkkasin elämäni ensimmäisen pipon, Mumssin, oli sanomattakin selvää, että niitä pitää tehdä enemmänkin. Joka asuun sopiva versio!

Mumssin virkkaaminen on terapeuttista, kuten aina silloin kun on kyse isoäidinneliöistä. Tästä helpompaa pipomallia tuskin löytyykään, joten se sopi hyvin tällaiselle suht aloittelijallekin.

Mumsseja on todella ihana virkata vaikkapa läjäpäin, mutta lankojen päättelyt ja ompelupuuhat voivat olla hieman takkuisempia. Kyllä minäkin hitusen epätoivoisena mökillä alkuun katselin ”leipomaani” Mumssikakkua langanpätkineen, mutta ihana luonnon läheisyys ja mökki-ilmapiiri jeesivät siinäkin touhussa ja valmista tuli.

Pari keskeneräistä Mumssia on vielä tekeillä, mutta sitten voisin laittaa Mumssitehtaani joksikin toviksi kiinni. Tosin, sininen puuttuu vielä. Niin puuttuu keltainenkin. Ehkä sittenkin annan tehtaan pyöriä niin kauan kuin Mumssihuumaa riittää!

Tähänastisista tuotoksista lempparini taitaa olla punamusta versio. Ehkä siksi, että punamusta on väriyhdistelmistä se, mistä vaatetuksessa yleensäkin eniten tykkään. Olikin harvinaista, että virkkasin piponi ainoastaan kahdesta väristä, mutta kyllä punamusta on niin pyhä väriyhdistelmä, ettei siihen yksinkertaisesti voi lisätä mitään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: