Irkun tilkut tubessa

Ei minulla blogiani aloittaessani ollut mitään suunnitelmaa mihinkään suuntaan, mutta samalla kun olen nypertänyt käsitöitäni, minussa on muhinut ajatus tubettamisen aloittamisesta blogin rinnalla. Blogista en ikimaailmassa luopuisi, sillä rakastan kirjoittamista, mutta kaikki minussa asuvat tarinat eivät välttämättä mahdu käsityöaiheiseen blogiin. Siksi tein päätöksen omasta tubekanavasta.

Kun on kulkenut sellaisen matkan, mitä itse olen astellut, niin kyllä siinä riittääkin kerrottavaa. Olen myös pohtinut, josko julkaisisin kirjoittamani kirjankin tubessa. Että lukisin sitä vaikkapa luvun kerrallaan. Se voisi olla ihan oiva vaihtoehto perinteiselle kirjan julkaisemiselle. Mutta veikkaan kuitenkin, että kerronpa tubekanavallani sitten mistä aiheesta tahansa, niin käsityöt limittyvät joka videoon jollain tavalla mukaan. Ehkä ne toisinaan ovat pääroolissa ja toisinaan sivuosassa. Aika näyttää mitä tuleman pitää.

Tubessa julkaisen myös jotain musajuttujani, omia pianotekeleitäni. En ole mikään mestarisoittaja, mutta luovuudellakin pärjäilee ja pääsee pitkällekin terapeuttiseen ja eheyttävään, vahvistavaan ja voimistavaan musisointiin. Eikä sekään, ettei nuotteja osaa kirjoittaa, haittaa sävellyspuuhia. Ja mitä sitten, vaikka videosoitannassa kuuluisi joitakin kirjoitusvirheitä! Nobody’s perfect!

Tubematka on nyt joka tapauksessa aloitettu. Tervetuloa seuraamaan matkaani!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: