Borokassi

Jo ensikosketukseni boroiluun tiesi sen, että tämä tilkkuilutyyli saattaisi olla juuri se minun oma juttuni. Kokeilin ensin siis tehdä pari pienempää boropussukkaa, jonka jälkeen ryhdyin työstämään visiotani borokassista.

Tilkkupintojen luominen boroillen antaa luovuudelle mahdollisuuden virrata huomattavasti vapaammin kuin normitilkkuilussa. Kädenjälkikin saa näkyä kunnolla näissä rouheammissa tilkkutöissä.

Boroilu on siitäkin ihanaa puuhaa ainakin itselleni, että pidän jokaisesta työvaiheesta. Käsintikkauskin on mitä rentouttavinta ja samalla saa koko ajan nähdä työnsä etenevän.

Kun olin tikannut tilkkupintani, ompelin joukkoon myös hieman helmiä ja nappeja. Näihin koristeluihinhan voi käyttää ihan mitä tahansa vaan haluaa ja keksii.

Päädyin tekemään borokassistani olkalaukkumallisen. Suorakaiteen muoto sopii mielestäni kivasti borotyyliin ja kiinnityksen tein nauhalla ja napilla.

Erilaiset kangaskuosit, erilaiset tilkkumuodot sekä käsintikkaukset ja koristelut antavat kassille paljon kivoja yksityiskohtia.

Sinisen borokassini valmistuttua starttasin lähes hetimiten uuden boroprojektini. Tällä kertaa valitsin väreiksi pinkkiä, lilaa ja mustaa. Hauska pääkallokangaskin pääsisi tähän kassiin mukaan, kuin myös jo muuten lähes loppuun käytetyn retroessukankaan taskuosuus.

Tämän borokassin ensimmäinen puolisko on nyt tikattu ja toinen puolisko odottaa syntymistään. On tämä boroilu vaan sellaista puuhaa, joka vie ihan tyystin mukanaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: